Despre Canticer

Pentru a înțelege cum CANTICER poate ajuta pe cei care sufera de cancer, vă rugăm să cititi mai jos:

Medicina tradițională chineză este o formă veche de medicina. Pe baza unor opinii orientale speciale,si-au dezvoltat propriul set unic de teorii, diagnostic și tratament. În general, medicii colecteaza informații de sănătate prin tehnici speciale de examinare, informațiile sunt apoi interpretate pentru a face un diagnostic în conformitate cu principiile TCM despre fiziologie și patologie. Apoi, terapii adecvate sunt selectate și utilizate în conformitate cu aceste principii TCM. Aceste proceduri sunt singura modalitate de a angaja tratamente TCM pentru eficacitate optima.

TCM consideră că există mai multe cauze legate de cancer si acestea sunt strâns legate de mediu, dieta, stilul de viata si tulpina emoțională. Dacă factorii care afectează sângele și qi (energia vitala) abunda o perioadă lungă de timp, acestea pot duce la o acumulare locală a deșeurilor patologice care induce o creștere anormală a țesuturilor din interiorul corpului. Deși există diferite tipuri de cancer, TCM a rezumat unele caracteristici generale patologice ale pacientilor cu cancer.

Invazie de căldură toxica

Febra este destul de frecventă la pacienții cu cancer. Potrivit interpretarii TCM, acest lucru este, în principal din cauza iritației provocata de căldură toxica nefasta. De fapt, căldura toxica nefasta este produsul finit a diferitelor tipuri de deșeuri patologice care au acumulat în interiorul corpului în timpul progresiei cancerului.

Acesti agenti patogeni extrem de invazivi la rândul lor ataca direct sau indirect tesutul normal sau organele și contribuie la cresterea si raspandirea celulele canceroase.

Sânge și stagnarea energiei vitale (qi)

Energia vitala și sângele sunt sursa activităților vieții umane, precum și a funcțiilor diferitelor organe; orice modificări, fie în sânge, fie in qi va afecta intregul sistem al organismului in diferite masuri.

Atunci când fluxurile constante de sânge și qi sunt deranjate de diferiti factori și se mentin pentru o lungă perioadă de timp, sangele si qi-ul stagnat va duce la stagnare patologică, care poate induce cu ușurință modificări canceroase.

Epuizarea energiei sănătoase

Datorită creșterii rapide și necontrolabile a celulelor canceroase , țesuturile și funcțiile normale sunt afectate progresiv , astfel incat pacientii cu cancer sunt întotdeauna într-o stare de epuizare și slăbiciune. Dintr-o perspectivă TCM , cancerul începe să afecteze qi-ul în stadii incipiente , și apoi consumă mai mult yin și sânge. Când energia primordială începe să devină epuizat a, ceea ce înseamnă qi-ul corpului, sângele yin și yang sunt aproape epuizate .

În afară de analiza patologica de mai sus , medicii moderni ai TCM se bazeaza si pe metode convenționale pentru a oferi detalii cu privire la modificările canceroase deoarece TCM nu utilizează teste celulare si biochimice de detectare.

Retentie de umiditate si expectoratie

Există o zicală în TCM că “atunci când există substante in interiorul corpului , acestea sunt, de obicei din cauza acumularii de secretie mucoasa.” Atât secretia mucoasa cat și umiditatea sunt deșeuri patologice produse de la disfunctii de organe, și sunt în mare parte atribuite dizarmoniei în metabolismul fluid. In condiții normale, metabolismul lichid este controlat de organe cum ar fi plamanii , splina , rinichii , și triple burner.

Prin intermediul mai multor ani de muncă grea , am găsit o formulă pe bază de plante sinergice impotriva cancerului , prin reaprovizionarea sangelui , fortifierea organelor și reluarea echilibrul YinYang a întregului organism pentru a îmbunătăți capacitatea organismului de a lupta cu cancerul , este CANTICER .

Componentele cheie în CANTICER pot fi cele de mai jos:

 1. Indeparteaza căldură toxica nefasta pentru a controla progresia cancerului ;
 2. Actioneaza asupra celulelor canceroase transformandu-le inapoi in celule normale
 3. Omogenizeaza sângele și qi-ul pentru a hrăni corpul și de a îmbunătăți sistemul imunitar pentru a face față cancerului ;
 4. Ofera energie pentru a ajuta la combaterea cancerului;
 5. Curata mucozitatea si umezeala pentru a ajuta organele și celulele sa obțina substanțe nutritive mai ușor ;
 6. Echilibreaza yin și yang a corpului pentru a ajuta celulele canceroase sa se transforme în celule normale ;
 7. Reduce complicațiile care apar în terapiile convenționale ;
 8. Crește toleranța organismului față de radioterapie și chimioterapie ;

Conform diferitelor perioade ale cancerului CANTICER ar trebui luat astfel :

 • Cu mai puțin de trei luni de la diagnosticul clar , de preferat aprovizioare pentru două luni pentru prima comanda.
 • De la trei luni la sase luni , de preferat aprovizioare pentru patru luni pentru prima comanda.
 • Peste șase luni , de preferat aprovizioare pentru sase luni pentru prima comanda.
 • Dacă trebuie continuat sa se ia CANTICER sau în cazul în care este nevoie de alte suplimente depinde de diagnosticul complet ( încărcati-l pe adresa noastră online a Spitalului TCM, si pentru pacientii care au cumparat produsele noastre , vom da diagnosticul gratuit ), după prima aprovizionare .

CANTICER este un supliment alternativ bun pentru pacientii cu cancer, iar ingredientele sale sunt naturale, fara efecte secundare raportate până în prezent. Deoarece cancerul este complicat, CANTICER este, de asemenea, supliment nu atotputernic, pacientii carora nu le este recomandat pentru a lua, vă rugăm să accesati pagina noastra de tratament TCM: pentru a primi diagnosticul complet și planul de tratament.

Cancer in TCM si abordarile occidentale

Potrivit statisticilor la nivel mondial referitor la cancer, există milioane de oameni care sufera de aceasta boala, cei mai multi dintre ele au murit, insa deși rata de mortalitate este într-adevăr foarte mare la fel cum probabil crezi si tu, tot mai mulți oameni traiesc acum cu diferite tipuri de cancer. Cu toate acestea, complicatiile de la cancer, cum ar fi pierderea energiei, imobilozarea la pat, anorexia, pierderea parului, sângerarea și infecția afectează încă pacienti. Medicina tradițională chineză (TCM) are un avantaj clar în gestionarea lor.

Tumorile au fost discutate încă de acum mii de ani în istoria TCM, si tumorile maligne au fost mai întâi înregistrate în timpul dinastiei Song, care le-a descris ca mase tari si cu suprafete inegale. Inca din cele mai vechi timpuri pentru acum, TCM a acumulat multa experienta  în tratarea cancerului, deși metodele moderne sunt mai populare decat terapiile traditionale, TCM încă are rolul sau important asupra sanatatii noastre in organism care nu poate fi înlocuit cu metode moderne.

În perspectiva TCM cancerul este o afectiune sistemica si cresterea necontrolata a celulelor maligne este doar o parte a întregului complex de manifestari, indivizii au, de asemenea, anumite disfunctii de organe, tulburari de meridiane și așa mai departe. TCM consideră că dezvoltarea cancerului este, în principiu din cauza unui organism slăbit, care face persoanele sensibile la diferite substanțe cancerigene. Când mai mulți factori acționează în mod repetat asupra organismului duce la dizarmonie interna si disfunctie de organe, acestea provoacă o acumulare a deșeurilor patologice, iar acestea vor induce apoi o creștere anormală în anumite locuri.Canticer ajuta la eliminarea si distrugerea acestora in organism oferind un stadiu pozitiv in organism, refacandu-se.

 Prezentare şi mod de administrare

Fiecare cutie conţine 120 de capsule vegetale. De obicei, patru cutii sunt suficiente pentru două luni de tratament. În funcţie de gravitatea bolii, administraţi-vă 3 capsule de Canticer de trei ori pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, înghiţite cu apă călduță. Pentru un efect mai puternic, este indicat să nu consumaţi alimente condimentate, grase, reci sau fierbinţi. Odată ce observaţi rezultatele Canticer, puteţi discuta cu medicul dvs. despre reducerea tratamentului medicamentos.

Pionieri în domeniu Canticer este produs de compania chineză Qingdao HESHOUTANG TCM Healthcare Co. Ltd., renumită pentru remediile sale obţinute din plante care tratează sau ameliorează cancerul, artrita, bolile cardiovasculare şi diabetul.

Pe piaţa internaţională, HESHOUTANG TCM şi-a câştigat încrederea pacienţilor şi respectul specialiştilor în nutriţie şi sănătate, ajungând să-şi comercializeze cu succes produsele în peste 60 de ţări din sud-estul Asiei, Orientul Mijlociu, America, Oceania şi Europa. „Noi tratăm fiecare client ca pe un prieten“, declară reprezentanţii HESHOUTANG. Canticer este verificat de autorităţi precum Food and Drug Administration (SUA), Ministerul Sănătăţii din Cipru şi este notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania.

În premieră mondială, HESHOUTANG a dezvoltat standardul GESIN (Geoherbalism, Eficienţă, Siguranţă, Individualitate şi Natură) care garantează calitatea produselor sale bazate pe medicina tradiţională chineză.

„Medicina tradiţională chineză trateaza organismul uman atat energetic cat si fizic. Oamenii se imbolnavesc energetic din cauza dezechilibrului Yin – Yang apoi fizic.Sănătatea se obţine menţinând armonia şi echilibrul în corp, precum şi între corp şi natură.“

dr. Tom Wang – Fondatorul Heshoutang TCM, China

Interacțiuni:

 • Canticer nu trebuie luat de femeile însărcinate sau în timpul lactației.
 • Efecte secundare şi precauții speciale:
 • Nu s-au raportat efecte secundare.
 • Simptome cunoscute pentru supradozare:
 • Nu sunt cunoscute simptome pentru cazurile de supradozare. Nu depășiți 9 capsule de Canticer pe zi fără îndrumarea doctorului dumneavoastră.

Contraindicații:

Canticer este contraindicat persoanelor cu hipersenzitivitate la oricare din ingredientele din Canticer.

Atenționare: 

Dacă observați efecte secundare, încetați folosirea capsulelor.
Prezentare: 120 de capsule
Valabilitate: 3 ani